Ternair Interact is het data-platform voor het verzamelen, beheren en ontsluiten van klantgegevens binnen je websites en portals.

Online CRM achter je websites  met Ternair Interact

Online CRM achter websites

Centraliseer en beheer de administratie van leads real-time achter je websites en portals. Verzamel de gegevens van informatieaanvragen, downloads, workshops, nieuwsbrieven, etc. binnen één omgeving.

Abonnementenadministratie nieuwsbrieven

Automatiseer het gehele proces van in- en uitschrijven op nieuwsbrieven binnen één gebruikersvriendelijke interface. Dynamische webforms, opt-in e-mails en inzicht in de historie zorgen voor grip op het gehele proces.
Abonnementenadministratie nieuwsbrieven met Ternair Interact
Real-time personaliseren websites met Ternair Interact

Real-time personaliseren websites

Optimaliseer de beleving van je websitebezoekers door het real-time personaliseren van content. Verbeter de ervaring door content te personaliseren op basis van aankoop-, klikgedrag of bestaande bezoekersprofielen.

Inloggen

Beheer en faciliteer het user management- en loginproces vanuit één centrale omgeving. Of het nu gaat om een website, webshop, portal of app. Ternair Interact maakt het mogelijk.
Beheer en faciliteer het user management- en loginproces met Ternair Interac
Verleen toegang tot afgeschermde, besloten content met Ternair Interact

Toegang

Verleen toegang tot afgeschermde, besloten content. De website wordt op basis van actuele klantprofielen op maat aan je bezoeker gepresenteerd.

Identificeer klikgedrag

Identificeer het klikgedrag op je websites met behulp van trackers, digitale “fingerprints” en logingegevens. Verrijk je bezoekersprofielen, herken je klanten en personaliseer de klantervaring met relevante content.
Identificeer klikgedrag met Ternair Interact

Bekijk video

Referenties

Ternair Interact wordt o.a. succesvol gebruikt door
Vakmedianet
DTG
img_alt_customer_RAI Amsterdam
Springer Nature
BSL
2bMore

Eén centraal data-platform achter je websites en online touchpoints vormt de basis voor je lead generation en -nurturing proces.