Bedrijfsprofiel

Ternair ontwikkelt data-driven softwareoplossingen voor organisaties met grote klantdatabases.

Ternair levert kwalitatief hoogwaardige, krachtige en gebruikersvriendelijke softwareoplossingen waarmee grote hoeveelheden gegevens worden verzameld, bewerkt, samengevoegd en ontsloten ter ondersteuning van commerciële bedrijfsprocessen.

Ternair is opgericht en ontwikkeld door 2bMore, een data-driven marketingbureau gespecialiseerd in data-integratie, campagnemanagement en marketing automation voor grote klantdatabases.

Werken bij Ternair

Ternair is een ervaren Nederlandse softwareontwikkelaar met een professionele werkomgeving in een informele sfeer. Met een gedreven team werken we dagelijks met plezier aan projecten en opdrachten.

Wij zoeken

Vacatures

.

Database-administrator

Wij zoeken een gemotiveerde database-administrator met een hands-on mentaliteit.

Als database-administrator beheer èn optimaliseer jij een 100-tal databases van Ternair en haar klanten. Wij werken met de Enterprise Edition van Microsoft SQL server 2016. Onze databases zijn realtime gekoppeld aan een verschillende online platformen. De performance en robuustheid zijn daarom jouw belangrijkste aandachtspunten.

Je werkt in een team met 4 database-developers en 5 .NET developers in een informele maar professionele omgeving waarin een pro-actieve, kritische houding bijzonder wordt gewaardeerd.

 

Wie zoeken wij?

Een voltooide HBO of WO opleiding met een ruime ervaring met de Enterprise edition van Microsoft SQL Server. Jij weet alles van High Availibility, Index Optimalisation, Backup plan's etc. Natuurlijk ben je een team-player die samen met de developers het beste uit de systemen haalt.

 

Wij bieden 

Een leuke uitdagende functie bij een groeiend bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief. Een prima salaris, een auto als je dat wilt en een informele werkomgeving waarin voldoende ruimte is om je verder te ontwikkelen. Je werkt met het beste gereedschap en de tools die je nodig hebt. We lunchen met z'n allen in onze gezellige keuken en ieder kwartaal gaan we er op uit om een leuke activiteit te doen.

 

Enthousiast?

Heb je interesse in deze leuke baan als database-administrator en zie jij jezelf als een versterking voor ons team? Stuur dan een mail naar Eelco! 

Open sollicitatie

Ternair is altijd op zoek naar gedreven, getalenteerde IT-ers. Heb je ervaring met Microsoft SQL Server of .NET / AJAX en ambieer je als HBO’er of academicus een loopbaan in een professionele, informele omgeving?
Stuur dan een e-mail met je CV en een korte motivatie naar: E-mail

Stage / Talent

Ternair heeft regelmatig stageplekken. Heb je talent, ambitie en een studie die aansluit op ons profiel?
Stuur dan een e-mail met je CV en een korte motivatie naar: E-mail

Contact

Adres
Ternair Software Solutions B.V.
Floridalaan 6
3404 WV IJsselstein

Postbus 231
3400 AE IJsselstein
Telefoon
+31 (0) 30 - 687 7103
E-mail