Case

Multi-brand e-mail­marketing


Admitter zocht een oplossing voor het beheren van databases, het selecteren van adressen en het verzenden van e-mails, met als vereiste dat het gehele proces in één applicatie kon worden ondergebracht. Met de Ternair Marketing Cloud heeft Admitter een dedicated product voor het beheer van adresbestanden en multi-brand e-mailmarketing.

Admitter is een bureau voor e-mailmarketing voor zakelijke doelgroepen. Adresbestanden voor de campagnes worden geleverd door b2b-uitgevers, die samen meer dan 120 verschillende zakelijke en vakinhoudelijke titels uitgeven. Admitter beheert deze bestanden, maar bezit zelf geen enkel adres.

In 2010 werkte het bedrijf met circa 50 verschillende adresbestanden. Dat was meer dan de toenmalige oplossing voor beheer en uitlezen van databases kon verwerken. Daarom ging Admitter op zoek naar een nieuwe oplossing.

Centraliseer en beheer data

Met de Ternair Marketing Cloud heeft Admitter een geschikt product voor het beheer van adresbestanden. Klanten worden geautomatiseerd via fuzzy matching herkend en samengevoegd. Profielinformatie wordt geautomatiseerd opgebouwd door het uniformeren van kenmerken tot eenduidige benamingen (branches, functies, etc) en verrijkt door het berekenen van kenmerken op basis van gekoppelde referentiedata.

“Ik moet erop kunnen vertrouwen dat ik elke dag opnieuw onze klanten kan bedienen. Dankzij Ternair heb ik dat vertrouwen.

Erwin van Faassen, Mede-eigenaar en -oprichter Admitter

Multi-brand e-mailmarketing

In de campagnemanagement oplossing kunnen doelgroepen worden geselecteerd op basis van alle velden in de marketingdatabase en de respons op e-mailcampagnes. E-mailcampagnes kunnen worden ingericht en verzonden op basis van één dynamisch template waarbij alle onderdelen (afzender, onderwerp, content) kunnen worden gepersonaliseerd per mediamerk.

Over Admitter
Admitter is e-mailmarketing bureau gespecialiseerd in het creëren van zakelijke doelgroepen via opt-in e-mailadressen. Het bedrijf verzorgt zakelijke e-mailcampagnes in opdracht van adverteerders. De meeste klanten van Admitter behoren tot de Nederlandse top-200.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy beleid hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.