Case

ISE realiseert 360˚ klantbeeld met de marketingdatabase van Ternair

Integrated Systems Events (ISE) is de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van audiovisuele media en elektronische systeemintegratie. Het jaarlijkse, vierdaagse evenement trekt ruim 70.000 professionals.

Meer conversie en lagere kosten

Van beginjaar 2004 tot 2016 had iedere beurseditie zijn eigen database met bezoekersregistratie. ISE wilde professionaliseren en de communicatie over haar evenementen afstemmen op individuele klantkenmerken. Een 360˚ klantbeeld van de bezoekers – over de grenzen van meerdere beursedities heen – is daarvoor noodzakelijk.

“De implementatie van de Ternair oplossingen heeft ertoe geleid dat wij efficiënter en effectiever naar klanten en prospects kunnen communiceren over ons beursaanbod. Efficiënter, omdat het onszelf minder tijd en mankracht kost; effectiever, omdat de informatie die wij nu verspreiden is gebaseerd op geïntegreerde, actuele klantkennis.”

Met Ternair Marketingdatabase is een centrale marketingdatabase ingericht op basis van koppelingen met de ISE-systemen. Ternair Interact zorgt voor automatische administratie van aan- en afmeldingen voor de ISE-nieuwsbrieven, evenals het abonnementen- beheer en retourproces van de ISE-magazines. In Ternair Campaign worden doelgroepen geselecteerd en gepersonaliseerde e-mails opgemaakt en verzonden op basis van dynamisch template(s).

Na een implementatieperiode van tien weken is een centrale database opgebouwd met meer dan 160.000 professionals. Afgezien van hogere conversies en lagere kosten rondom haar eigen beurzen biedt deze database de mogelijkheid additionele businessmodellen op te zetten.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.