Case

MindCampus bundelt klantdata en focust op output

MindCampus (voorheen WEKA Business Media) is een mediabedrijf dat professionals in human resources management (HR) en facility management ondersteunt met mediadiensten. De hoeveelheid klantgegevens die MindCampus via haar online media verzamelt groeit sterk; de gegevens werden echter versnipperd over het bedrijf opgeslagen.

Centrale marketingdatabase

In 2012 besloot MindCampus stappen te zetten om alle gegevens te combineren in een centrale marketingdatabase. Op die manier zou het bedrijf de aanwezige informatie kunnen samenvoegen tot volwaardige klantprofielen, die als basis kunnen dienen voor gerichte marketingoplossingen. In de zoektocht naar een gespecialiseerde partij kwam MindCampus bij Ternair terecht.

“Dankzij de oplossing van Ternair kunnen wij op een gestructureerde manier met onze doelgroep communiceren. Wij verliezen geen tijd meer met interne afstemming en zoekacties, maar kunnen focussen op output.”

Met de webbassed oplossingen van Ternair beschikt MindCampus over een geautomatiseerd marketingplatform waarin alle informatie over klanten en prospects samenkomt. Zo ontstaat een 360° klantbeeld waarbij alle gegevens rondom een individuele klant zijn georganiseerd. Dit stelt MindCampus in staat om haar doelgroepen heel gericht en op het juiste moment te benaderen via verschillende kanalen, zoals e-mail, social media, telemarketing en sms.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.