Ternair Interact

Data-platform voor het herkennen en beheren van digitale klantprofielen

Abonnementen­administratie nieuwsbrieven

Automatiseer het gehele proces van in- en uitschrijven op nieuwsbrieven binnen één gebruikersvriendelijke interface. Dynamische webforms, opt-in e-mails en inzicht in de historie zorgen voor grip op het gehele proces.

Verzamelen van leads

Centraliseer en beheer de administratie van leads realtime achter je websites en portals. Verzamel de gegevens van informatieaanvragen, downloads, workshops, etc. binnen één omgeving.  Het startpunt voor jouw leadgeneratie en -nurturing proces.

Converteer bezoekers naar leads met behulp van lead scoring en stuur dagelijks volledig geautomatiseerd event-driven campagnes op basis van (realtime) gedragsdata en leadscores.

Online CRM achter websites | Ternair Interact

Authenticeren en autoriseren

Beheer en faciliteer het user management- en loginproces vanuit één centrale omgeving. Of het nu gaat om een website, webshop, portal of app. Ternair Interact maakt het mogelijk.

Verleen toegang tot afgeschermde, besloten content door het authenticeren en autoriseren van gebruikers via Ternair API (webservices). De website wordt op basis van actuele klantprofielen op maat aan je bezoeker gepresenteerd.

Identificeer klikgedrag

Identificeer het klikgedrag op je websites met behulp van trackers, digitale “fingerprints” en logingegevens. Verkrijg informatie over wie op je website heeft gekeken, op welke pagina’s ze zijn geweest, hoe vaak ze terugkomen et cetera.

Combineer de bezoekersprofielen met al je beschikbare (klant)data. Verrijk de data, herken je klanten en personaliseer de klantervaring met relevante content.

Identificeerbaar klikgedrag | Ternair Interact

Bekijk video

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.