Ternair Interact is het data-platform voor het verzamelen, beheren en ontsluiten van klantgegevens binnen je websites en portals.

Online CRM achter websites

Centraliseer en beheer de administratie van leads realtime achter je websites en portals. Verzamel de gegevens van informatieaanvragen, downloads, workshops, nieuwsbrieven, etc. binnen één omgeving.

Online CRM achter websites | Ternair Interact

Abonnementen­administratie nieuwsbrieven

Automatiseer het gehele proces van in- en uitschrijven op nieuwsbrieven binnen één gebruikersvriendelijke interface. Dynamische webforms, opt-in e-mails en inzicht in de historie zorgen voor grip op het gehele proces.

Abonnementenadministratie nieuwsbrieven | Ternair Interact

Realtime personaliser­en websites

Optimaliseer de beleving van je websitebezoekers door het realtime personaliseren van content. Verbeter de ervaring door content te personaliseren op basis van aankoop-, klikgedrag of bestaande bezoekersprofielen.

Realtime personaliseren van websites | Ternair Interact

Inloggen

Beheer en faciliteer het user management- en loginproces vanuit één centrale omgeving. Of het nu gaat om een website, webshop, portal of app. Ternair Interact maakt het mogelijk

Inloggen | Ternair Interact

Toegang

Verleen toegang tot afgeschermde, besloten content. De website wordt op basis van actuele klantprofielen op maat aan je bezoeker gepresenteerd.

Toegang | Ternair Interact

Identificeer klikgedrag

Identificeer het klikgedrag op je websites met behulp van trackers, digitale “fingerprints” en logingegevens. Verrijk je bezoekersprofielen, herken je klanten en personaliseer de klantervaring met relevante content.

Identificeerbaar klikgedrag | Ternair Interact

Bekijk video

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een vraag?
Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.