Diensten

Implementatie

Ternair heeft ruime ervaring met het implementeren van Ternair oplossingen. Wij zorgen voor het implementeren èn operationeel maken van één of meerdere onderdelen uit de Ternair Marketing Cloud en de integratie met de verschillende databronnen.

Trainingen

Ternair organiseert trainingen, cursussen en workshops voor gebruikers. De trainingen zijn praktijkgericht, effectief en flexibel van opzet.

Ondersteuning

Ternair biedt op afroep operationele ondersteuning bij alle voorkomende werkzaamheden op de tools van de Ternair Marketing Cloud.

Advies

Ternair ondersteunt jouw organisatie bij vraagstukken op het gebied van data-driven marketing. Bijvoorbeeld met het vertalen van contactstrategie√ęn en marktbewerkingsplannen naar concrete campagnes en customer journeys. Afhankelijk van het onderwerp wordt hiervoor een consultant, marketing-, online- of database specialist ingezet.

Hosting

De marketingoplossingen van Ternair zijn beschikbaar in de cloud (Software as a Service) en on-premise (binnen het data center van je eigen organisatie).

Extra capaciteit

Voor ondersteuning van de dagelijkse operatie levert Ternair tijdelijke ­capaciteit. Onze specialisten beschikken over hands-on ervaring met grote klantdatabases, campagnemanagement oplossingen, e-mailmarketing tools en analyse- / rapportagetools.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met jouw gegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.