Oplossingen

Marketing Automation

Ternair Campaign is de campagnemanagement oplossing voor data-driven 1-1 campagnes via alle kanalen, online en offline, met meetbare resultaten.

Ternair Profile is een oplossing voor het real-time aanroepen, selecteren en uitleveren van 1-1 klantprofielen.

Lees meer over Marketing Automation Vraag een demo aan

Customer Identity

Ternair Interact is het data-platform voor het beheren en herkennen van digitale klantprofielen.

Ternair Interact bestaat uit modules voor (1) het beheren van nieuwsbrieven, toestemmingen en voorkeuren, (2) het verzamelen van leads, (3) het verlenen van toegang en het ontsluiten van klantgegevens binnen websites/portals en (4) het beheren en herkennen van klikgedrag op websites.

Lees meer over Customer Identity Vraag een demo aan

Customer Data Platform

De marketingdatabase van Ternair is de oplossing voor het opbouwen van een 360° klantbeeld door het matchen / samenvoegen van relatiegegevens uit verschillende bronsystemen en het berekenen van dynamische (afgeleide) kenmerken.

Ternair Datamart is een database oplossing voor het organiseren en het ter beschikking stellen van (delen van) data uit het gehele Ternair Platform voor rapportage- en analyse doeleinden.

Lees meer over Customer Data Platform Vraag een demo aan

Overige oplossingen

Met Ternair Engine kan eenvoudig en snel een webbased interface worden gelegd over één of meerdere databases. Zoek, bekijk, wijzig en verwijder gegevens via een gebruikersvriendelijke interface.

Ternair Time is de oplossing voor het beheer van de urenadministratie in grote organisaties. Registreer, plan, declareer, belast, controleer en rapporteer je uren eenvoudig online.

Vraag een demo aan

Ternair Platform | Marketing automation softwareoplossingen