Oplossingen

Koppelen van databronnen

Koppel en integreer al je databronnen binnen de campagnemanagement oplossing van Ternair. Geen datasilo’s meer en geen beperkingen met data, maar al je klantgegevens beschikbaar binnen één omgeving.

Vraag een demo aan

Koppelen van databronnen | Ternair Marketing Cloud

Snel en eenvoudig campagnes inrichten

Met de gebruiksvriendelijke interface bouw je snel en eenvoudig flowcharts en e-mailtemplates voor data-driven campagnes. Just drag & drop.

Vraag een demo aan

Snel en eenvoudig campagnes inrichten | Ternair Marketing Cloud

Gerichte doelgroepselecties

Benader heel gericht je doelgroep door het selecteren en combineren van profiel- en gedragsdata. Bespaar tijd doordat klantgegevens eenvoudig worden ontsloten binnen de campagnemanagement oplossing.

Vraag een demo aan

Gerichte doelgroepselecties | Ternair Marketing Cloud

Cross-channel campagnes

Creëer en automatiseer vanuit één centrale omgeving campagnes voor alle kanalen (e-mail, direct mail, telemarketing, sms, push app berichten, social media).

Vraag een demo aan

Cross-channel campagnes | Ternair Marketing Cloud

Gepersonaliseerde data-driven outbound campagnes

Genereer dynamische campagnes en maak content relevant voor meerdere doelgroepen. Creëer je eigen html template, gebruik RSS-feeds of kies een standaard template geschikt voor alle devices.

Vraag een demo aan

Gepersonaliseerde data-driven campagnes | Ternair Marketing Cloud

Realtime personalisatie customer touchpoints

Haal meer uit het klantcontact met content die past bij de customer journey van de klant. Koppel klantdata en klantprofielen realtime aan uw customer touchpoints en maak content relevant voor bezoekers. De klantprofielen in Ternair worden ontsloten binnen je eigen CMS-platform middels een slimme plug-inn.

Vraag een demo aan

Realtime personalisatie customer touchpoints | Ternair Marketing Cloud

Geautomatiseerd inplannen en uitvoeren van campagnes

Automatiseer de planning en uitvoering van event-driven campagnes. Verhoog je productiviteit en stuur op het juiste moment relevante, gepersonaliseerde content.

Vraag een demo aan

Geautomatiseerd inplannen en uitvoeren | Ternair Marketing Cloud

Heldere rapportages

Bekijk de resultaten van je campagnes realtime met behulp van heldere rapportages, grafieken en detailprofilering. Analyseer het gedrag van ontvangers en optimaliseer direct je campagnes en vervolgacties.

Vraag een demo aan

Heldere rapportages | Ternair Marketing Cloud

Preferences & consent

Automatiseer het gehele proces van in- en uitschrijven op nieuwsbrieven binnen één gebruikersvriendelijke interface. Dynamische webforms, opt-in e-mails en inzicht in de historie zorgen voor grip op het gehele proces.

Vraag een demo aan

Preferences & consent | Ternair Marketing Cloud

Lead generation

Centraliseer en beheer de administratie van leads realtime achter je websites en portals. Verzamel de gegevens van informatieaanvragen, downloads, workshops, etc. binnen één omgeving. Het startpunt voor jouw leadgeneratie en -nurturing proces.

Converteer bezoekers naar leads met behulp van lead scoring en stuur dagelijks volledig geautomatiseerd event-driven campagnes op basis van (realtime) gedragsdata en leadscores.

Vraag een demo aan

Leadgeneration

Website tracking

Identificeer het klikgedrag op je websites met behulp van trackers, digitale “fingerprints” en logingegevens. Verkrijg informatie over wie op je website heeft gekeken, op welke pagina’s ze zijn geweest, hoe vaak ze terugkomen et cetera.

Combineer de bezoekersprofielen met al je beschikbare (klant)data. Verrijk de data, herken je klanten en personaliseer de klantervaring met relevante content.

Vraag een demo aan

Website tracking | Ternair Marketing Cloud

Customer data platform & 360° klantprofiel

Verzamel, integreer en centraliseer klantgegevens uit verschillende bronsystemen. Geen data-silo’s en data eilanden meer, maar één eenduidig 360° klantbeeld. Creëer een “golden record” per klant door het geautomatiseerd “fuzzy” matchen van personen en organisaties. Verrijk je klantprofielen door het berekenen van dynamische kenmerken per klant op basis van volledige klantgegevens.

Vraag een demo aan

Customer data platform & 360° klantprofiel | Ternair Marketing Cloud

Reporting datamart

Organiseer al je data voor rapportage- en analyse doeleinden in een reporting datamart. Ontsluit de data binnen je eigen reporting tool. Bekijk de resultaten van je campagnes realtime met behulp van heldere rapportages, grafieken en detailprofilering. Creëer inzichten en analyseer het gedrag van ontvangers en optimaliseer direct je campagnes en vervolgacties.

Vraag een demo aan

Reporting datamart | Ternair Marketing Cloud

Access & Entitlement

Beheer en faciliteer het user management- en loginproces vanuit één centrale omgeving. Of het nu gaat om een website, webshop, portal of app. Ternair maakt het mogelijk.

Verleen toegang tot afgeschermde, besloten content door het authenticeren en autoriseren van gebruikers via Ternair API (webservices). De website wordt op basis van actuele klantprofielen op maat aan je bezoeker gepresenteerd.

Vraag een demo aan

Access & Entitlement | Ternair Marketing Cloud